Utomhusreklam Digisize

Digisize på de bästa platserna i cityzonerna

Digisize är Europas första och största digitala utomhusserie. Med denna serie kan du annonsera digitalt och synas på de bästa platserna i tio av Sveriges största städer.

Med Digisize når du landets mest köpstarka konsumenter mitt inne i citykärnorna. Alla platser är noga utvalda och har handplockats för att attrahera en publik intresserad av premiumshopping, nöjesliv och affärsliv.

Serien består av 130 digitala ytor och är koncentrerad till huvudgator och mötesplatser i de mest köpstarka och välbesökta områdena i de största städerna.

Digisizetavlorna är hela 2,5 meter höga. Formatets storlek och lyskraft tar för sig och är med sina utvalda premiumplaceringar det bästa valet för din exponering.

Rörligt i Stockholm City

En annan stor nyhet är att Digisize gör det möjligt att visa rörligt i alla ytor i Stockholm City. Väljer du detta alternativ kommer du att vara garanterad etta på bollen. Stockholm är nämligen den första staden i Europa som kan erbjuda rörligt material utomhus i Digisizeformatet.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar

Anpassa budskap efter tid på dygnet

Med Digisize kan du välja både tid och målgrupp för din digitala utomhuskampanj. Du kan anpassa ditt budskap efter konsumtionstillfälle och nå ut med ditt budskap exakt rätt tid på dygnet.

Vi vet var målgruppen finns och när

För att kunna ge dig som annonsör extra bra träffsäkerhet, har vi tillsammans med SIFO tagit fram helt unik målgruppsdata. Det gör att vi vet exakt vilka som rör sig runt våra utvalda platser, och vilka tider du bäst når just din målgrupp.

Boka Digisize

Ola Andersson

Key Account Manager, Stockholm
070 724 49 39
ola.andersson@jcdecaux.com