JCDecaux lanserar Nordens största lånecykelsystem i Stockholm 2018!

Nästa år byts Stockholms gamla lånecykelsystem ut till JCDecaux nya, högteknologiska system. Det blir det största lånecykelsystemet i sitt slag i Norden och omfattar hela 5 000 cyklar.

Tack vare cykelavtalet med Stockholm Stad får JCDecaux hela 350 nya reklamplatser innanför tull, både digitala och analoga. Reklamplatserna är de absolut bästa i Sverige, fristående reklamtavlor på de mest folktäta shoppinggatorna inne i stan. Stockholms bästa erbjudande för utomhusreklam blir nu dubbelt så starkt, totalt 700 fristående annonstavlor som täcker hela innerstaden.

JCDecaux´s signum är att leverera högkvalitativa produkter till våra städer. Det nya cykelsystemet är varsamt och noga framtaget med kvalitet, flexibilitet och ny teknik i fokus.

– Det här är en gigantisk seger, vårt erbjudande ut mot kund blir helt unikt och kan inte jämföras med någon annan utomhusreklam som finns i Sverige idag. JCDecaux är och har alltid varit ett innovationsbolag som investerar och utvecklar långsiktigt. Det här avtalet befäster vår innovationsposition på marknaden ytterligare, säger VD Magnus Heljeberg.