Tillbaka

Upload

Välkommen till JCDecaux Upload. Här laddar du upp dina original för tryck.
Ladda ned materialspecifikationen här.

Stäng
Tillbaka

Live

JCDecaux Live gör det möjligt för dig att se hela din kampanj, här och nu. En översiktlig karta och adresslista till varenda annonsplats, samt bilder på varje enskild affischering. Du kan också backa bandet och se kampanjen två veckor bakåt i tiden. Logga in med lösenordet som du får av oss när du bokar kampanjen. Saknar du lösenord är det bara att kontakta oss.

Stäng

MÅNADENS CASEFRUKOST 18:E APRIL

Missa inte JCDecaux och Resumés casefrukost där du får möjlighet att inspireras av aktuella och innovativa case presenterade av Sveriges bästa kreatörer och marknadschefer.

Com Hem – Hur du förmedlar starkare upplevelser med din kommunikation

Com Hem valde att lämna de populära och humoristiska reklamtvillingarna Judit & Judit bakom sig och ersatte dem med välproducerade allegorier för att lyfta fram sin play-tjänst och bredbandsräckvidd. Åke Balfors, Advertising Manager på Com Hem höll ett inspirerande case om att våga skrota ett av Sveriges mest populära reklamkoncept och strategin som gjort det nya kommunikationskonceptet till en succé.

JCDecaux Sverige ABs foto.

 

IKEA – Där livet händer

Hösten 2016 lanserade IKEA sitt nya långsiktiga varumärkeskoncept ”Där livet händer”. Patrik Nygren-Bonnier, marknadschef på IKEA Sverige, berättade om arbetet bakom den framgångsrika lanseringen och visade upp några av de senaste exemplen på IKEA:s hyllade och Guldäggsnominerade reklam.

 

Vimmelbilder