SUPERSIZE JÄRFÄLLA ÄR HÄR!

JCDecaux fortsätter att utöka sitt utbud av stortavlor i Stockholm. Nu lanseras JCDecaux senaste Supersize-tavla vid avfarten till Sveriges största handelsplats, Barkarby handelsplats och Outlet, i Järfälla.

Supersize-tavlan har en bakbelyst reklamyta på imponerande 60 kvm. Det är inte bara storleken och det överlägsna visuella intrycket som är avgörande för effekten – placeringen är minst lika viktig.

Järfälla Supersize är därför strategiskt placerad vid en av Sveriges mest trafikerade leder, vid Barkarby handelsplats och Outlet, med 4 miljoner passerande bilister i månaden.

– Det är fantastiskt att vi nu ökar antalet Premium storformat. Med etableringen i Järfälla befäster vi vår position som ledande aktör i Stockholm. Denna 60kvm stora skylt har en oslagbar placering utanför Barkarby handelsplats eftersom handelsutvecklingen i området är mycket expansiv säger Michael Nilsson, etableringschef för JCDecaux Sverige.

Järfälla Supersize är det senaste tillskottet i JCDecaux populära Supersize-serie med stortavlor strategiskt placerade vid noga utvalda huvudleder in till Stockholm. I serien inkluderas även reklamytor lokaliserade vid Bergshamra, Haga Norra och Londonviadukten som är de största knytpunkterna till och från Stockholm.

Hör av dig så berättar vi mer.

Nicholas Psaros
Key Account Manager
070-2372235
nicholas.psaros@jcdecaux.com
Cecilia Claesson
Försäljningsdirektör
070-598 21 80
cecilia.claesson@jcdecaux.com
Ola Andersson
Key Account Manager
070-724 49 39
ola.andersson@jcdecaux.com